Siirry suoraan sisältöön

Espoon Erotuomarikerho ry

Espoon Erotuomarikerhon kouluttaa jalkapalloerotuomareita Espoon, Kauniaisten ja Länsi-Vantaan alueella. Erotuomarikerhon tavoitteena on kehittää tuomareidensa taitoja vastaamaan nykyjalkapallon haasteisiin tarjoamalla jäsenilleen mm. kursseja ja kuntovalmennusta ja lajivalmennusta.

Espoon Erotuomarikerhon tuomarit tuomitsevat vuosittain lähes kahdensantuhatta ottelua Espoon ja Länsi-Vantaan (Hämeenkylä, Vantaankoski, Myyrmäki, Vapaala, Kaivoksela) alueella. Kerhomme tuomareista lähes yhdeksänkymmentä prosenttia tuomitsee otteluita harrastetasolla, mutta kerhomme tarjoaa mahdollisuuden myös ammattimaisempaan harrastukseen. Tästä on osoituksen kerhomme tuomareiden hienot suoritukset mm. Olympilaisissa, MM-kisoissa ja Mestarien liigassa ja sekä useissa muissa UEFA:n cup-kilpailuissa.

Erotuomaritoiminta on vauhdikasta ja haastavaa harrastustoimintaa. Erotuomaritoiminnassa voit nousta uudelle uralle aina Euroopan kentille asti jos et siihen pelaajana ikinä päässyt. Toiminnassa oppii tuntemaan ja ymmärtämään jalkapallon sääntöjä ja sitä saa uuden näkökulman jalkapalloon. Erotuomaritoiminta on yhtä luonteva osa jalkapalloa kuin pelaaminen tai valmentaminen tai vaikka juomapullojen täyttäminen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA