Siirry suoraan sisältöön

Talven harjoitusotteluista

Muistutuksena ja kertauksena:

Talven harjoitusottelut pyörivät ja rajoitusten nyt toivottavasti poistuessa vauhti vain kiihtyy. Peleistä saa tietoa kerhon whatsapp-ryhmästä ja Tasosta. Kerhon kirjanpitäjä Kari Molarius on saanut verottajalta tämän vuoden verokortit, mutta mahdolliset muutosverokortit on toimitettava hänelle erikseen (karimolarius@gmail.com).

Palkkiot maksetaan kerhon toimesta kerran kuussa. Matkakulut on ilmoitettava kerhon asettelijalle (asettelija(at)eek.fi) mahdollisimman pian ottelun jälkeen, mutta kuitenkin kuun viimeiseen päivään mennessä. Maksimisumma matkakuluille on 10€. Harjoitusotteluiden palkkiotaulukko löytyy kerhon sivuilta: 

Harjoitusottelun palkkio määräytyy ottelussa korkeampaa sarjatasoa kaudella 2022 edustavan joukkueen mukaan, jos joukkueet pelaavat eri tasoilla.

Asettelupalkkio 2,80€

Listassa oleva palkkio on bruttopalkkio ja palkkion lisäksi erotuomarilla on oikeus periä matkakulut verottajan vuosittain määrittämän kilometrikorvauksen mukaan. Matkakulut veloitetaan pääsääntöisesti julkisen liikenteen mukaisesti. Ottelun ollessa kaukana erotuomarin asuinpaikasta, kerho kehottaa etukäteen sopimaan maksajan kanssa suuremmista matkakuluista.

Palkkiot harjoitusotteluissa

Suosituspalkkiot harjoitusotteluissa

SarjatasoETAETET Yksin
Liiga13090
Ykkönen10070
Kakkonen
Naisten Liiga
ASM
7555
Kolmonen6550
A Ykkönen
BSM
6545
Nelonen
Naisten Ykkönen/Kakkonen
B Ykkönen
4530 
Vitonen
Naisten Kolmonen
4025 
Kutonen35  
Aikuisten pienikenttä30  
Naisten Nelonen
Naisten Vitonen
30  
A20 Kakkonen
A20 Kolmonen
TB SM
4025 
TB Ykkönen3525 
Muut B nuoret3022 
C Liiga/Ykkönen3522 
D Liiga/Ykkönen2520 
Muut C-D sarjat25  
E-F20  

Viiva kohdassa ET yksin tarkoittaa, ettei kyseistä sarjaa tuomita yksin.

Muissa sarjoissa, joissa käytetään avustavia erotuomareita, mutta erotuomari tuomitsee ottelun yksin, on palkkiosuositus ET palkkio + 1 x AET palkkio.