Siirry suoraan sisältöön

Talven harjoitusotteluista

  Muistutuksena ja kertauksena:

  Talven harjoitusottelut pyörivät ja rajoitusten nyt toivottavasti poistuessa vauhti vain kiihtyy. Peleistä saa tietoa kerhon whatsapp-ryhmästä ja Tasosta. Kerhon kirjanpitäjä Kari Molarius on saanut verottajalta tämän vuoden verokortit, mutta mahdolliset muutosverokortit on toimitettava hänelle erikseen (karimolarius@gmail.com).

  Palkkiot maksetaan kerhon toimesta kerran kuussa. Matkakulut on ilmoitettava kerhon asettelijalle (asettelija(at)eek.fi) mahdollisimman pian ottelun jälkeen, mutta kuitenkin kuun viimeiseen päivään mennessä. Maksimisumma matkakuluille on 10€. Harjoitusotteluiden palkkiotaulukko löytyy kerhon sivuilta: 

  Harjoitusottelun palkkio määräytyy ottelussa korkeampaa sarjatasoa kaudella 2022 edustavan joukkueen mukaan, jos joukkueet pelaavat eri tasoilla.

  Asettelupalkkio 2,80€

  Listassa oleva palkkio on bruttopalkkio ja palkkion lisäksi erotuomarilla on oikeus periä matkakulut verottajan vuosittain määrittämän kilometrikorvauksen mukaan. Matkakulut veloitetaan pääsääntöisesti julkisen liikenteen mukaisesti. Ottelun ollessa kaukana erotuomarin asuinpaikasta, kerho kehottaa etukäteen sopimaan maksajan kanssa suuremmista matkakuluista.

  Palkkiot harjoitusotteluissa

  Suosituspalkkiot harjoitusotteluissa

  SarjatasoETAETET Yksin
  Liiga13090
  Ykkönen10070
  Kakkonen
  Naisten Liiga
  ASM
  7555
  Kolmonen6550
  A Ykkönen
  BSM
  6545
  Nelonen
  Naisten Ykkönen/Kakkonen
  B Ykkönen
  4530 
  Vitonen
  Naisten Kolmonen
  4025 
  Kutonen35  
  Aikuisten pienikenttä30  
  Naisten Nelonen
  Naisten Vitonen
  30  
  A20 Kakkonen
  A20 Kolmonen
  TB SM
  4025 
  TB Ykkönen3525 
  Muut B nuoret3022 
  C Liiga/Ykkönen3522 
  D Liiga/Ykkönen2520 
  Muut C-D sarjat25  
  E-F20  

  Viiva kohdassa ET yksin tarkoittaa, ettei kyseistä sarjaa tuomita yksin.

  Muissa sarjoissa, joissa käytetään avustavia erotuomareita, mutta erotuomari tuomitsee ottelun yksin, on palkkiosuositus ET palkkio + 1 x AET palkkio.